woensdag 4 januari 2012

Godt Nyttår!


Ofwel, vanuit Sjøvegan iedereen een mooi nieuwjaar gewenst!

We hebben hier een gezellige kerstvakantie gehad. Op eerste kerstdag zagen we dat de kerstman heel wat kadootjes voor ons had meegenomen. Ik heb de dojo van Lego Ninjago gekregen, met die coole vuurdraak, en Douwe dat ontzettend mooie piratenschip van Playmobil. Ook nieuwe games voor de XBox en twee vet coole helmen van Star Wars the Clone Wars. We hebben lekker gegeten en veel gespeeld. Buiten heb ik samen met mijn buurjongen Aaron van de berg gesleed - en ligt nu voldoende sneeuw - en binnen games gespeeld en films gekeken. Het was buiten af en toe flink koud, op oudjaarsdag zelfs -20!!!




De avond daarvoor zagen we boven de bergen voor de tweede keer hier in Noorwegen het Noorderlicht (in het Noors: Nordlys). Aan het begin van de avond in een lange groene sliert boven de bergen, maar later ook van die groene golvende lichtgordijnen boven het fjord. Het was nog niet heel fel, maar mooi om te zien.



Na twee weken kerstvakantie begint het gewone leven hier weer. Gisteravond de eerste Taekwondo training (check die stoere foto) en ook voor het eerst weer naar school.
En weten jullie wat? Dat is na 2 weken vakantie best wel fijn!

1 opmerking:

  1. Hallo Maiko,

    Voor jou en je familie nog een gelukkig nieuwjaar gewenst! We lezen jullie verhalen met veel plezier. Nienke vindt het heel erg leuk om over Douwe te horen. Ze vindt hem nog steeds heel lief! Ook Marije vindt het heel erg leuk om jouw verhalen te horen. Zelf zijn we twee keer wezen skien in Hemsedal en daar was het zelfs -24 en dat was ook heel erg koud. Zijn jullie daar ook aan het skien of alleen aan het sleeën?

    Nou de groetjes van Marije en Nienke (vooral aan Douwe natuurlijk) en Arjan, Demirja en Anouk

    BeantwoordenVerwijderen