zaterdag 18 februari 2012

Vinteren bilde av Salangselva



Een winters plaatje van de Salangselva, de rivier die bij vlakbij ons huis uitkomt in het fjord. Wat een mooi gezicht he, zo met al dat ijs en die sneeuw. Op zo'n dag met blauwe lucht en zonnig weer is het heerlijk om buiten te zijn.

1 opmerking:

  1. Hoi Maiko,
    konden jullie ook schaatsen op het ijs?
    Wij wel en we konden hier voor ons huis al beginnen met schaatsen. Ik eerst op schaatsen die onder mijn schoen vastgemaakt moesten worden en later op noren met een harde schoen erop. Sil vond het ook erg leuk en hij had dubbele ijzers.
    We zijn met de groepen 3 en 4 ook nog wezen schaatsen in het Wilhelminapark. Daar deden we een soort elfstedentocht. Het was erg leuk en als we alle stempels hadden verzameld kregen we wat.
    Weet je wat dat was???? Een beker chocomelk en een marsje. Ik was een beetje teleurgesteld want ik had gehoopt op een nepmedaille.
    Ik mis je wel Maiko!! Dan had ik mooi samen met jou kunnen schaatsen. Je bent nog steeds mijn beste vriend. Hoe gaat het met je op school?
    Vorige week kwam baby Aron van meester Auke op visite in de klas en weet je dat we niet eens beschuit met muisjes hebben gekregen? Dat vond ik wel gek. Kun jij al goed Noors praten? Ik weet ook wel een paar woorden..haha
    Komen jullie nog eens naar Meppel?
    Veel groetjes van Sven

    BeantwoordenVerwijderen